Winkel

Sieraden

Wij verkopen een prachtig assortiment sieraden en halfedelstenen zoals kettingen, armbandjes en oorbellen. Ook kunt u bij ons terecht voor de Angel Touch kristallen, Vita juwel en Bergkristallen.

IMG_1931 watermerkBoeddha’s

Diverse boeddhabeeldjes voor binnen en buiten.

De Gouden Driehoek, voor harmonie in huis


De gouden driehoek bestaat uit een amethist, bergkristal en rozenkwarts die samen staan voor de oerkracht van het leven. De energieën van de edelstenen verbinden zich onderling en activeren elkaar, waardoor een sterke en stabiele energiestroming ontstaat. De gouden driehoek brengt de energie in huis in balans en zorgt voor een goede en opwekkende sfeer.

angel-touch7Waarom 3 stenen en waarom in een driehoek?

Zowel in onze geschiedenis als in de religie is gebleken dat het getal 3 en driehoeken een bijzondere betekenis hebben voor de mensen. Enkele voorbeelden zijn:

  • In de religie : “de vader, de zoon en de heilige geest”
  • Onze primaire levensbehoeften: eten, drinken en slapen.
  • Onze levensfases: kind, volwassen, derde levensfase.
  • Onze werkperiodes: leren, werken, pensioen.

 

Hoe werkt een gouden driehoek?

Doordat de stenen in een driehoek staan, zijn deze met elkaar verbonden. Hierdoor vormen ze een efficiënte en sterke basisenergiestroom. Dit zorgt ervoor dat alle aanwezige energie in balans wordt gebracht. Hoe groter het formaat van de stenen, hoe meer ruimtes er worden voorzien van een vredevolle, harmonieuze en vooral zuivere energiestroom. Dit brengt de personen in het huis in balans, waardoor deze zich prettiger voelen en spanningen  worden weggenomen. Hierdoor kunt u thuis een heerlijke vredelievende en harmonieuze sfeer beleven.

Angel Touch

Energetische producten voor healing en spirituele ondersteuning

angel-touchPuur…zuiver…krachting…mooi…eerlijk.

Het zijn slechts enkelen woorden die voor ons Angel-touch zo typeren!
Gecreeerd in opdracht van de engelenwereld, om u liefdevol te ondersteunen en te begeleiden.
Wij sloten Angel-Youch in ons hart en zijn heel blij u met dit assortiment kennis te laten maken.

Angel-touch knuffels:
De knuffels van Angel-Touch zijn liefdevol, beschermend en ook steeds een tikkeltje ondeugend ;-) Ze zijn ingestraald met engelen-energie, zo kan de Angel-Touch energie via de knuffel kleine én grote kinderen raken. De kracht is blijvend, de knuffels zijn wasbaar op 30°.

Winkel_Toevoegen_angelTouch-klein

Angel Touch kristallen
Angel-Touch®  staat voor alternatieve Health en Healing producten die op een natuurlijke basis (energetisch) gemaakt zijn en die geen negatieve bijwerkingen kennen.

Regelmatig komen er nieuwe producten bij, en we zijn telkens heel blij en enthousiast om ze U te mogen presenteren. De naam Angel-Touch®  staat voor producten die met liefde en de juiste intentie zijn gemaakt. De bedoeling is dat deze producten de mensen helpen om gemakkelijker in het leven te staan, om steun te geven op ieders levenspad en bij ieders levensdoel. Gewoon als hulpmiddel bij alle struikelblokken en hindernissen die men tegen kan komen als mens hier op aarde. Onze producten zijn ook geschikt om op therapeutische basis te gebruiken. Of u nu kiest voor een mooie kristallen hanger of engelenknuffel: Angel-Touch betovert door schoonheid en kwaliteit. En natuurlijk steeds met de zuivere, krachtige Angel-Touch magie waar deze healingproducten zo bekend om zijn!

Vita Juwel

Winkel_Vita-Juwel-klein Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water. Je kunt je dus voorstellen hoe belangrijk het voor onze gezondheid is om het waterniveau in ons lichaam op peil te houden. Het drinken van de benodigde hoeveelheid is niet voor iedereen even plezierig. De smaak en de kwaliteit is niet altijd dusdanig dat je dit voor je plezier drinkt. Daarom gaat men vaak over op gebotteld mineraalwater, dat vaak toch te zout of metaalachtig smaakt. Met behulp van kristallen kan men het water verlevendigen en makkelijker drinkbaar maken. Het nadeel van stenen in het water is, dat je niet alle soorten kunt gebruiken omdat bepaalde mineralen sporen in het water achter laten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ijzer- of koperhoudende stenen. Om dit te ondervangen is de Vita juwel gecreëerd. De kristallen bevinden zich in een loodvrij, mond geblazen en hermetisch afgesloten glazen “kolf” gevuld met zuiver water. De trilling van de gebruikte kristallen wordt door dit water opgenomen en zodra men de “kolf” in een kan water plaatst wordt deze trilling overgebracht op de inhoud van de kan. Nu en dan afspoelen onder stromend water en een enkele keer blootstellen aan de ochtendzon zijn voldoende om heel lang van dit “juweel” te kunnen genieten.

De Vita Jewel is leverbaar in de volgende edelsteencombinaties:

Wellness Bergkristal – Rozekwarts – Amethist 59,95
Fit en slank Bergkristal – Rode Jaspis – Magnesiet 74,95
Watergenot Sodaliet – Bergkristal 74,95
Harmonie Rozekwarts 74,95
5-elementen Amethist – Chalcedoon – Versteend hout – Rozekwarts – Ocean Jaspis 74,95
Innerlijke reinheid Aquamarijn – Bergkristal 87,95
Regeneratie Smaragd – Bergkristal 87,95
Huidverzorging Amethist – Aventurijn – Rozekwarts 87,95
Stromen Chalcedoon – Mosagaat – Melkopaal 87,95
Kindermix Agaat – Aventurijn – Rode Jaspis – Sodaliet – Oranje Calciet 87,95
Sunny Morning Bergkristal – Oranje Calciet 99,95
Vuur der Zinnelijkheid Granaat – Bergkristal 99,95
Zout der Koningen Haliet 99,95
Happy Moments Bergkristal – Pistache Opaal 139,95
Inspiratie Lapis Lazuli – Rutielkwarts 139,95
Rheingold Handgewassen Goud uit de Rijn – Bergkristal – Granaat 259,95
Diamantmenging Ruwe Diamant – Bergkristal 259,95
Accessoires Loodvrij glazen kan 1.5 liter 37,50
Bijpassende deksel 15,00
Beugelketting Om Vita Juwel op zijn op zijn plaats te houden 9,50

Gezien de prijs en het unieke karakter is dit artikel alleen op bestelling leverbaar.

De naam zegt het al: een juweel. Deze kannen, klepels en glazen zijn van ongelood glas en mondgeblazen. Elke klepel is gevuld met water en daarin bevinden zich verschillende halfedelstenen. Elke edelsteen heeft een bepaalde trillingsfrequentie die hij doorgeeft aan het water. Als je deze klepel zeven minuten in het water zet, neemt ook dit water de trillingsfrequentie over. Wij mensen bestaan uit ongeveer 75% water. Hoe gezonder we zijn, hoe hoger de trillingsfrequentie. Door het water te drinken (met een bepaalde trillingsfrequentie van de klepel) verhogen we onze trillingsfrequentie in ons lichaam. Hierdoor worden we gezonder.

Diverse artikelen

Zoals wierook, wierookhouders, engelenkaarten en Chi etherische oliën en sprays.

Openingstijden

De winkel is geopend op afspraak